Aanslag in Parijs: uitgevoerd in opdracht van Israël

Het betere wereldnieuws

In het vorig artikel zag je een video die volgens de maker vol zit met fouten. Volgens Gordon Buff, hoofdredacteur van VeteransToday, zou die niet in Parijs gefilmd zijn. Luister even naar het radio interview:

Als je onderstaande foto’s bekijkt kan je niet anders dan bekennen dat die video we degelijk in Parijs werd gefilmd, vlakbij de kantoren waar volgens deze website Charlie Hebdo is gevestigd.

Daarboven stond diegene die alles gefilmd heeft. In de Allée Verte. Daarboven stond diegene die alles gefilmd heeft. In de Allée Verte.

Een bovenaanzicht. Het plastieken dak centraal bovenaan de foto zie je ook in de video. Een bovenaanzicht. Het plastieken dak zie je ook in de video.

Gaan we nu een die andere foto uit mijn vorig artikel bekijken. Hieronder vind je een Google Streetview foto van diezelfde plaats als waar de vluchtauto gevonden is.

Schermafdruk van 2015-01-10 09:19:56Kijk eens goed in het rond met streetview. Volgens HLN vond de aanslag kort voor de middag plaats. Volgens de routebeschrijving van Google Maps zou het ca 15 minuten duren om op de…

View original post 705 woorden meer

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s