Welke advocaat wil ons helpen die 50,9 miljard euro terug te halen?

http://www.sdnl.nl/mailing-strafadvocaten.htm

L.s.,

Na een moeizame zoektocht op het net van de Nederlandse Vereniging van Strafadvocaten is door enkele mensen die zorgen hebben over de integriteit van zowel de overheid als die van de rechtspraak een verzoek te doen om zich te stellen inzake de giga-boekhoudfraude van het ministerie van Financiën als beheerder van het Spaarfonds voor de AOW en onder de audit van de Algemene Rekenkamer, waarbij onrechtmatig door o.a. valsheid in geschrift (audit) als de onrechtmatige opheffing van het fonds strafbaar grote schade is berokkend aan de Nederlandse bevolking. Nu weten wij dat strafadvocaten niet zomaar op deze giga-fraude zullen durven inspringen, omdat zij net als Bram Moszkowicz de wraak van het systeem moeten duchten. We zoeken dus een of meer advocaten uit de grote lijst van leden van de NVSA die op de rand van hun pensioen staan en daarom onbevreesd deze fraudezaak tegen de overheid kunnen aangaan.

Deze lijst is nog lang niet klaar, maar groeit naarmate de inspanning wordt gedaan om alle mailadressen te verzamelen. Natuurlijk kunnen wij de zaak ook vanuit de Verenigde Staten laten opstarten met advocaten die wel 20 tot 40% van de gevorderde som zullen kunnen toucheren, maar wij vinden het beter om dat niet ten koste te laten gaan van de Nederlandse belastingbetaler, zodat wij de eer gunnen aan een of meer Nederlandse strafadvocaten. Misschien dat mr. Bram Moszkowicz er iets voor voelt om bij Brink Advocaten op de Keizersgracht zijn kennis tot resultaat te laten komen. Een helder voorbeeld van corrupte rechtspraak bij het Hof in Arnhem vindt u hier. Het is nog steeds wachten op strafvervolging van de raadsheer en advocaat-generaal na de aangifte bij de politie. Maar misschien heeft dat te maken met de aanwijzing van oud-minister Hirsch Ballin om fraude van o.s. curatoren onder gezag van rechters-commissarissen nooit te laten vervolgen door het OM.

Soms bereik je meer door net als bij het biljarten via de band te spelen. Het aanbod van de regering zal altijd tekort blijken. Ik ben op de hoogte van de grootste boekhoudfraude ooit, gepleegd door de overheid zelf. Bewijsbaar…! Men heeft namelijk 50,9 miljard euro laten verdwijnen van het spaargeld voor de AOW, zonder dat dit werd afgeboekt aan de creditzijde van de nationale balans.

Dus eis ik namens de gepensioneerden teruggaaf van die 50,9 miljard euro, plus rente, die de politiek met boekhoudfraude heeft ontvreemd uit het Spaarfonds voor de AOW. Als initiatiefnemer daarvoor stel ik voor om direct 10 procent van ons spaargeld in dat fonds te bestemmen voor de herstelbetaling voor de schade en aanpassing van de gaswinning in het aardgasgebied in Groningen.

Wanneer u het aandurft om deze zijlijn te benutten om uw doel te bereiken, dan behoeft u alleen maar samen met anderen de eis van teruggaaf in openbare discussie te brengen. Alle gekissebis, ontkenningen of drogredeneringen kunt gewoon negeren. De fraude is loepzuiver bewijsbaar. Dit biedt niet alleen voor u, maar voor miljoenen andere slachtoffers van het uitzuigbeleid van de regering een directe oplossing voor het tekort aan financiële middelen die buiten de bevoegdheid van Brussel ligt. Meer weten? Even bellen.

Virtueel geld kun je helemaal niet verjubelen, dat groeit exponentieel helemaal vanuit zichzelf door de rente. (Aristoteles). Je kunt vandaag geen brood eten dat morgen pas gebakken wordt. Ergo, Je kunt alleen consumeren wat gisteren geproduceerd werd. Wanneer durven politici en journalisten eindelijk de structuur van het geldstelsel aan de orde stellen? Zie: Persconferentie Asscher.

Verder verkondigt PvdA-goeroe Diederik Samsom op Tv dat de loonstrookjes straks een verbetering laten zien van tussen de 1 tot 1,5%. Hij vertelt niet dat alleen al de huurverhoging meer koopkracht wegzuigt dan er nominaal aan euro’s bijkomen voor onze koopkracht. Andere lastenverzwaringen, privatiseringen en belastingverhogingen slopen onze koopkracht nog verder. Dat is de geheime egalisatietactiek van de overheid ten gunste van de export. Wat gaat u stemmen bij de verkiezingen? Gelooft u de demagogische prietpraat?
© Met vriendelijke groet,

R.M. Brockhus
Westkade 227
1273 RJ Huizen
035-5268153
Mail: sdn@planet.nl
Web: http://www.sdnl.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s